luni, 18 iunie 2012

Choose one.

Vorbeam azi cu M.S. - așa mi-am amintit și de Vamă - despre cât de porci sunt bărbații. Cel puțin ea așa susține. Tocmai s-a lovit de o trădare și nu poate trece peste fără nelipsitele înjurături și exagerări. Da, într-un fel o înțeleg, si pe aici pe colo îi dau dreptate. Dar având rolul de prietenă trebuie să-i spun ce cred, sincer. Așa mă roagă ea. După ce mi-am petrecut jumătate de zi explicându-i cum orice bărbat înșeală, am reușit să scot de la ea o aprobare.
Deci, da. Toți înșeală fetelor. Fie ei cei mai drăguți din lume și ”iubi” ai voștri care nu ar face așa ceva. Ba fac. Așa cum și noi facem până la urmă. Întotdeauna o să fie unul mai bun decât actualul.
Dacă un lucru e sigur atunci asta e: femeile se plâng întotdeauna că al lor se uită după alta. Până și acea ”alta” se plânge de chestia asta. Sigur sigur. Așa că, privind într-un mod logic, dacă noi nu i-am provoca, ei nu ar înșela. Right?
Dar câte tipe ați văzut voi zicând ”nu, ai o prietenă”?! Niciuna. Sau dacă ar fi o excepție până la urmă, cu timpul, a cedat.
În concluzie, asta i-am spus și lui M.S. și am reușit s-o pun pe gânduri. Cu câți tipi care erau deja într-o relație, a flirtat ea? Mulți. Singură a recunoscut. Așa că poate asta arată existența karmei.


În concluzie asta spune multe și despre noi. Cum vrem ca numai nouă să ne fie bine, cum nu ne gândim la alții și cum, în final, tot noi suntem nemulțumiți. Nu geaba unii spun ”Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Dar dacă am sta să ținem cont de acest proverb deja ar fi prea bine - în orice domeniu. Nu am mai avea de ce ne plânge. Și ne place să ne plângem! Cât de poate de mult; e în natura umană. Așa că, decât să ne gândim că o fraieră suferă când noi îl furăm pe ”iubi” al ei, mai bine riscăm. Noi să fim sănătoși. :)
Cine spunea că iubirea se și învață, tare bine zicea...