duminică, 30 aprilie 2017

Teancul de citite - APRILIE 2017

După ce îți dai seama că mai e o lună și ceva până trebuie predată lucrarea de licență... mda. Nu vi se pare enervant cum viața intră peste programul vostru de citit? Nu vi se pare și mai enervant cum aveți cel mai mare chef de citit când aveți cea mai multă treabă? Întrebări, întrebări..
  1. Animale fantastice și unde le poți găsi de J.K. Rowling. Încă de când a apărut „Harry Potter și copilul blestemat” nu am știut cum o să mă înțeleg cu cărțile acestea de tipul unui scenariu. Copilul blestemat nu vreau să îl cunosc. Am aflat unele dintre spoilerele majore și pe lângă faptul că lectura nu ar mai avea farmec, mintea mea nu acceptă continuarea respectivă. Pe de altă parte, „Animale fantastice și unde le poți găsi” mi-a plăcut mult! Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă primeam mai multe detalii și eram ținută mai mult timp în acest univers, dar am văzut zilele trecute că o să existe o continuare (?!) și nu fac decât să sper și la un volum doi.
  2. Și am privit cu toții spre cer... de Tommy Wallach. Pentru cine nu a citit încă recenzia, din punctul meu de vedere, nu este o carte rea, dar nu se află nici printre recomandările mele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu