joi, 30 noiembrie 2017

Teancul de citite - OCTOMBRIE ȘI NOIEMBRIE 2017


  1. Femeia în alb de Wilkie Collins. Cartea aceasta a fost o mare surpriză! Am început-o cu gândul că nu o să mă atragă prea tare, oricum e groasă, oricum nu aveam dispoziția necesară pentru genul acesta de lectură și am sfârșit prin a o așeza bucuroasă în teancul de cărți preferate! Mi-a plăcut muult, mult de tot! 
  2. Rusoaica de Gib. I. Mihăescu. Doamne cât de antipatic mi-a fost personajul principal! Cu toate astea, am continuat să citesc romanul alegând să mă bucur de frumoasele descrieri și să aflu care este finalul destinat „dragului” personaj. :)
  3. Macho pe înțelesul fratelui meu de Clémentine Autain. Recenzia o găsiți aici.
  4. Orașul bântuIT (volumul I) de Stephen King. Nu credeam că o să ajung vreodată să citesc o carte a lui Stephen King și să îmi placă mult! Foarte mult chiar! Îmi amintesc că prima mea întâlnire cu romanele lui s-a petrecut când am primit cadou romanul „Salem's lot” și tot de atunci îmi amintesc plictiseala și dezamăgirea care m-au cuprins în timpul lecturii. Din fericire, odată cu apariția filmului „IT”, m-am trezit că vreau neapărat să citesc și cărțile după care a fost făcut și nu regret. După ce m-am lovit de „indisponibil momentan” până mi s-a luat, am decis să împrumut cărțile de la bibliotecă, iar după ce am terminat primul volum, nu pot să spun decât că abia aștept să îl citesc și pe al doilea, iar dacă nu sper la prea mult, să găsesc și cartea în stoc pe undeva.. :) 
  5. Stabilit în România de Nigel Shakespear. Recenzia o găsiți aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu